Lider në cilësi.

Kastrati Group ofron shërbime në tregun e Kosovës me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të gazit, Bowling & Qendër familjare, Dyqan, Farmaci, Kontroll Teknik të automjeteve, Pizza dhe servis për lajren e makinave.

Lider ne cilësi.

Kastrati Group ofron shërbime në tregun e Kosovës me shumicë dhe pakicë të karburanteve dhe të gazit, Bowling & Qendër familjare, Dyqan, Farmaci, Kontroll Teknik të automjeteve, Pizza dhe servis për lajren e makinave.

Shtoj vlerë veturës suaj me
derivate cilësore dhe më ekonomike.

Shërbime cilësore për makinën tuaj mund ti gjeni në të gjitha pikat e Kastrati Group.

Grahi lojës!

Për çdo blerje mbi 30€ në KASTRATI Group, ju mund të bëheni pjesë e lojës dhe të keni mundësinë të fitoni preminë kryesore Golf 7.

Golf 7

Makinë që ju plotëson krejt dëshirat. E vozitë lehtë dhe sigurtë.

Iphone 12

I vetmi telefon që funksionon PRO. Për ty që dëshiron me i mbajtë të gjitha me veti.

Samsung

Teknologji e lartë. Kamerë me kualitet. E thjeshtë me e përdorë.

Samsung Tab

Tablet për me ta lehtësu jetën. Ku do që shkon ki në çka mbështetësh.

E-Scooter

Për me u shetitë, është më i miri. Zbuloj aventurat tua t'reja me E-Scooter.

LED TV

Shiqo Televizor me klas. Teknologji e lartë. Eksperiencë e pakrasueshme.

Bonus Kartela

-5 cent për litër

Përfitime të shumta ki prej Bonus Kartelës. Në dorën tënde është me përfitu nga Bonus Kartela e cila ju ofron -5 cent më lirë në çdo mbushje të derivateve.

Kurse 5 cent

për çdo litër

Në Kastrati Group çdo litër VLEN, kjo na bënë ndryshe. Kurse 5 cent për çdo mbushje në cilën do pikë te Kastratit.

Çdo litër
vlen!

Pajisu me bonus kartelë dhe përfito çdoherë që e mbushë naftën në pikat e Kastrati Group.

Zbuloni se çka tjetër ka
për të ju ofruar Kastrati Group

Kastrati Group

Në Kastrati Group ju mund të furnizoheni me derivate cilësore. Projekti i ri i kompanisë pritet të zgjerojë biznesin në Prishtinë duke prezantuar një kompleks të ri që angazhon aktivitete të ndryshme shërbimi si: Pompë karburanti, treg, restorant dhe piceri, farmaci me pakicë, dyqane ëmbëlsirash dhe lodra për fëmijë.

Kastrati Market

Market i cili ofron produkte të llojllojshme dhe ku mund të furnizoheni me gjithçka që ju nevojitet. Në të gjitha pikat tona, ofrojmë shërbim cilësor sepse jemi të përkushtuar t'ju bëjmë blerjet tuaja një kënaqësi në dyqanet tona, ndërkohë që përpiqemi të jemi shitësi me pakicë i cilësisë së lartë në Kosovë.

Kastrati Bowling

Këtu është vendi ku e gjithë kënaqësia fillon. Hajdeni në Bowling për të kaluar një kohë fantastike me shoqëri apo familje, në sallën më të avansuar dhe plot surpriza. Bowling ëshhtë vendi i që shndërron një takim të rastësishëm të fundjavës me miqtë dhe familjen në dëfrim.

Abonohuni në buletinin tonë online

Për lajme të rëndësishme, oferta të ndryshme, dhe informata të nevojshme.